[av_slideshow_full size=’featured’ min_height=’0px’ stretch=” animation=’slide’ conditional_play=” autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=’av-control-default’ src=” attachment=” attachment_size=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’ av_uid=’av-lfb9cqoe’ id=” custom_class=”]
[av_slide_full slide_type=’image’ id=’1063′ video=’http://’ mobile_image=” fallback_link=’http://’ video_format=” video_ratio=’16:9′ title=” heading_tag=” heading_class=” custom_title_size=” custom_content_size=” caption_pos=’caption_bottom’ link_apply=” link=’lightbox’ link_target=” button_label=’Click me’ button_color=’light’ link1=’manually,http://’ link_target1=” button_label2=’Click me’ button_color2=’light’ link2=’manually,http://’ link_target2=” font_color=” custom_title=” custom_content=” overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-2oqboq’ video_controls=” video_mute=” video_loop=” video_autoplay=” overlay_enable=”][/av_slide_full]

[/av_slideshow_full]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-lfb8udaa’ id=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Het is verstandig om periodiek te onderzoeken of de hypotheek die je in het verleden hebt afgesloten nog wel goed aansluit bij jouw actuele situatie. In dit artikel noemen wij een aantal punten waarbij het verstandig is om deze te controleren.

Als het goed is…

Wanneer je een hypotheek afsluit, gaat daar een uitgebreid adviestraject aan vooraf. Jouw adviseur zal veel vragen stellen over je situatie en je wensen. Op basis daarvan zal hij of zij een verkenning in de markt doen en uiteindelijk een hypotheekvorm voorstellen van een bank waar de lening wordt aangevraagd. Als het goed is, zal de hypotheek die dan tot stand komt goed aansluiten bij jouw situatie op dat moment.

 

De tijd leidt tot veranderingen

Nadat de hypotheek is afgesloten ga je fijn wonen en leven. Onvermijdelijk gaan dingen dan echter ook veranderen. Er komen nieuwe fiscale regels, banken veranderen hun voorwaarden en ook in jouw leven veranderen misschien dingen. Dan komt er een dag dat je hypotheek niet meer echt lekker past. Door met enige regelmaat, bijvoorbeeld eens in de drie of vijf jaar, je hypotheek op een aantal punten te onderzoeken kan je dat moment vóór zijn. Wij noemen een aantal punten waarop je kunt letten.

Zo zijn er nog een aantal andere punten die zinvol zijn om periodiek aandacht te geven. Heb je interesse om jouw bestaande hypotheek eens “af te stoffen” en ons eens te laten bekijken of alles nog past bij jouw huidige situatie? Maak gerust een afspraak met ons kantoor.
[/av_textblock]

Vergelijkbare berichten