Zakelijk Lenen

Als ondernemer heeft u plannen genoeg. Waar liggen de kansen en hoe realiseert u die? Misschien wilt u uw bedrijf uitbreiden of uw assortiment verruimen. Of heeft u een zakelijke financiering voor uw bedrijfspand nodig. Wij denken graag met u mee.

Een eigen bedrijfspand?

Droomt u van een eigen bedrijfspand om uw onderneming verder te laten groeien?
Lees hoe u een bedrijfshypotheek kan afsluiten (of oversluiten).

Zakelijk Betalen

Ondernemers zijn er in alle soorten en maten. Of u nu een eigen winkel heeft, een adviesbureau of bestuurder bent van een vereniging of stichting. Bij RegioBank vindt u een zakelijke rekening die bij u past. Mét creditcard, indien gewenst.

Het nut van een zakelijke rekening

Of u nu starter aan de keukentafel bent of een vennootschap onder firma heeft: voor alle soorten ondernemers is het belangrijk hun geldzaken goed te regelen. Dat begint met het openen van een zakelijke betaalrekening, zodat uw zakelijke geldstromen en privé-uitgaven gescheiden blijven. Dat geeft u, uw boekhouder en de Belastingdienst sneller inzicht. Lees waarom een zakelijke betaalrekening nog meer handig is.

Zakelijke rekening voor uw onderneming

Net als bij andere banken is het bij RegioBank niet toegestaan om uw particuliere betaalrekening ook voor uw bedrijf te gebruiken. Open daarom altijd een zakelijke betaalrekening voor uw onderneming. Een zakelijke rekening biedt verschillende voordelen. We zetten ze graag voor u op een rij.

Een zakelijke rekening zorgt voor een professionele uitstraling

Een zakelijke betaalrekening komt professioneel en betrouwbaar over. Met een zakelijke rekening komt uw bedrijfsnaam in beeld bij de IBAN-check bij het overboeken, en op het rekeningafschrift.

Een zakelijke rekening bespaart tijd voor u en uw boekhouder

Met een zakelijke betaalrekening houdt u uw zakelijke geldstromen gescheiden van uw privé-uitgaven. Zo ziet u sneller hoe uw bedrijf er financieel voor staat. Heeft u een boekhouder? Dan bezorgt u die ook tijdwinst, en dat bespaart u weer kosten.

Toegang tot andere zakelijke producten en diensten

Aan uw zakelijke rekening kunt u uw online boekhoudpakket koppelen. U kunt gebruik maken van iDeal en een zakelijk betaalverzoek sturen. En u kunt een zakelijke creditcard, betaalautomaat of zakelijk krediet aanvragen.

Meer over deze mogelijkheden

  • De kosten van uw zakelijke rekening zijn aftrekbaar
  • U mag de kosten van uw zakelijke rekening aftrekken van de inkomstenbelasting.
  • De zakelijke rekening van RegioBank
  • Zakelijke rekening voor ondernemers (zzp en mkb)

Met de MKB Rekening van RegioBank kunt u voordelig zakelijk bankieren. Voor een vast bedrag per maand krijgt u een zakelijke betaalrekening, betaalpas én Mijn RegioBank Zakelijk. Bekijk onze MKB Rekening

Betaalpakket voor verenigingen en stichtingen

Met de V&S Rekening, het betaalpakket voor verenigingen en stichtingen, kunt u als bestuurder overzichtelijk en voordelig zakelijk bankieren. Bekijk onze V&S Rekening

Onze beloftes aan u

Bankieren bij RegioBank betekent bankieren bij een bank met hoge waarderingen op het gebied van service, klantvriendelijkheid en online bankieren. Persoonlijke aandacht en een goede relatie met uw adviseur vinden wij zeer belangrijk.

Lees meer over zakelijk bankieren bij de RegioBank

© Copyright - Theussing Hypotheken & Verzekeringen