Theussing Hypotheken & Verzekeringen bemiddelt in zowel hypotheken, bankzaken, als verzekeringen en is een onafhankelijk kantoor, zonder verplichtingen naar maatschappijen. Hierdoor is Theussing in staat klanten volledig van dienst te kunnen zijn voor verschillende banken en verzekeraars, zonder verplichtingen, volledig onafhankelijk. Voor bankzaken biedt Theussing de privé- en spaarrekeningen van de RegioBank.

Het langdurige partnership met de RegioBank is bijzonder. Daar waar de financiële wereld continu aan het veranderen is, blijkt dat de gezamenlijke visie van de RegioBank en Theussing zich telkens opnieuw bewijst; Uitsluitend door een laagdrempelige, persoonlijke benadering kunnen álle klanten de service genieten die ze verdienen. In een tijd waarin de overige banken zich steeds meer terugtrekken en eigenlijk alleen maar zichtbaar zijn tijdens grote sportevenementen, mogen hun klanten zich thuis weten te redden met inlog- en pincodes. Dan is het toch prettiger om een bankkantoor ‘om de hoek’ te hebben. Geen nummers, maar namen; Theussing Hypotheken & Verzekeringen

Huub Theussing is 20 jaar geleden in Glanerbrug gestart als zelfstandig Adviseur van de RegioBank, de voorloper van de CVB, de Centrale Volksbank. In december 2015 is Kroep Assurantiën/ RegioBank Overdinkel overgenomen en ook dit zal worden voortgezet onder de naam Theussing Hypotheken & Verzekeringen. Door deze overname is een team geformeerd van 4 binnendienst medewerkers en 3 hypotheekadviseurs, stuk voor stuk specialisten binnen een eigen vakgebied.