Herkent u dit? Uw agenda zit zo vol met gezin, werk, sport en hobby’s afspraken, dat er maar weinig tijd overblijft. Tijd voor uzelf, maar ook tijd om meer te verdiepen in bepaalde onderwerpen. Zoals bijvoorbeeld uw kinderen leren omgaan met geld. Want we vinden het allemaal belangrijk dat onze kinderen dit leren. Nu nog tips om er echt mee aan de slag te gaan. Gelukkig helpt RegioBank u hierbij.

Financiële opvoeding op de agenda

RegioBank weet dat financiële opvoeding een ondergeschoven kindje is. Wees gerust, u bent echt niet de enige. Maar u realiseert zich waarschijnlijk wel dat goed leren omgaan met geld ontzettend belangrijk is. Dat ouders hierin soms tekort schieten, bleek nog uit recent onderzoek. En jong geleerd is oud gedaan; begin op tijd dus!

Helpende hand

Maar hoe doet u dat nu? Hoe begint u met een financiële opvoeding? En waar kunt u terecht voor antwoorden op uw vragen? Omdat RegioBank het belangrijk vindt om kinderen te leren omgaan met geld en om ouders hierbij te helpen, is er het JongWijs pakket. JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 t/m 18 jaar.

JongWijs voor kinderen

JongWijs is een pakket waarbij u uw kind stap voor stap leert omgaan met geld. In een tempo dat bij u en uw kind past. Uw kind ontvangt jaarlijks leuke en leerzame tips per post. En ook op de Facebook pagina van RegioBank komen er regelmatig ‘tips en tricks’ voorbij. Bijvoorbeeld waarom het belangrijk is om na te denken voordat geld wordt uitgegeven, maar ook waarom het belangrijk is om te sparen. En vaak zit er ook nog een leuk cadeautje bij de post.

Ook voor ouders

Ook u als ouder ontvangt jaarlijks post. Interessante informatie, praktische tips en leuke spelletjes om samen met uw kind te doen. En kijk zeker ook eens op onze JongWijs nieuwspagina. Hier vindt u een grote diversiteit aan interessante artikelen over dit onderwerp, zoals de mogelijkheden rondom een eigen pinpas, online bankieren in Mijn RegioBank en onze Mobiel Bankieren app. U bepaalt vervolgens zelf wanneer uw kind toe is aan deze opties. En als u het prettig vindt om meer advies te krijgen dan kunt u hiervoor terecht bij uw Zelfstandig Adviseur.

Alle voordelen van JongWijs op een rijtje

  • Uw kind kan zelf sparen en betalen, internetbankieren en Mobiel Bankieren.
  • Sparen met rente.
  • Jaarlijks educatieve informatie, tips en spelletjes voor u en uw kind.
  • Geschikt voor jongeren van 0 tot 18 jaar.
  • Aan JongWijs zijn geen maandelijkse kosten verbonden.

U blijft het beste voorbeeld

U blijft natuurlijk zelf het beste rolmodel voor uw kind. Maar soms is het fijn om een steuntje in de rug te krijgen. Met JongWijs krijgt u tips en adviezen waar u meteen mee aan de slag kunt.

Wilt u meer informatie over JongWijs? Ga naar een Zelfstandig Adviseur van RegioBank bij u in de buurt. U bent van harte welkom!