Wij, team Theussing Hypotheken & Verzekeringen, staan dagelijks voor u klaar.

Altijd onafhankelijk advies!

Wij vergelijken meer dan 40 geldverstrekkende partijen voor u, zodat u zeker bent van het allerbeste advies!

Wij van Theussing Hypotheken & Verzekeringen werken met meer dan 40 verschillende hypotheekverstrekkers samen. Denk hierbij aan de ING, Reaal, Delta Lees meer..

Theussing bemiddelt tevens voor verzekeringen voor meer dan 50 verzekeringsmaatschappijen, samen met onze inkooporganisatie V.S.P. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. Lees meer..

Heeft u extra geld nodig? Voor een verbouwing of omdat uw auto het begeven heeft? Of misschien heeft u eindelijk de boot van uw dromen gezien en kan u niet langer wachten om hem te kopen. Lees meer..

In sommige situaties is het nodig of verstandig om zelf een aanvullend pensioen op te bouwen. Bijvoorbeeld als je zelfstandig ondernemer bent, je werkgever geen of een kleine pensioenregeling aanbiedt, of als je een aantal jaren niet of weinig hebt gewerkt en daardoor een pensioengat is ontstaan. Lees meer..

Het is geen leuk onderwerp maar één ding is zeker, we krijgen er allemaal mee te
maken! Een uitvaartverzekering is de enige verzekering waarvan je zeker weet dat
het ooit uit zal keren. Het gaat niet alleen om het risico van overlijden, maar het gaat om de zekerheid dat de plechtigheid betaald kan worden. Lees meer..

Altijd op de hoogte zijn?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte op het gebied van hypotheken & verzekeringen.

Total Views: 171 ,