Kredieten

Heeft u extra geld nodig? Voor een verbouwing of omdat uw auto het begeven heeft? Of misschien heeft u eindelijk de boot van uw dromen gezien en kan u niet langer wachten om hem te kopen… Waarschijnlijk heeft u inmiddels al tientallen geldverstrekkers gevonden die u een lening willen aanbieden. Maar hoe weet u nu wie het meest betrouwbaar is en waar u de scherpste rente krijgt?

Kredietdigitaal vergelijkt alle aanbieders

Geld lenen is niet moeilijk. Maar de juiste geldverstrekker vinden wel. Dat wij weten bij Kredietdigitaal als geen ander. Daarom helpen wij u graag en vergelijken wij alle betrouwbare aanbieders voor u. Zo weet u precies waar u de beste voorwaarden en de laagste rente krijgt, maar ook precies wat uw maandlasten zullen zijn.

Beschik snel over uw verantwoorde lening

Als u verantwoord geld besluit te lenen via Kredietdigitaal, dan ontvangen wij graag uw aanvraag. Als deze goedgekeurd is, bieden wij u een vrijblijvende offerte per post of e-mail aan. Deze kunt u ondertekenen en naar ons retourneren. Alle aanvragen worden door ons getoetst bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Daar wordt uw lening ook ingeschreven. Dankzij deze toetsing zijn alle leningen die wij verstrekken verantwoord. Als ook deze aanvraag goedgekeurd is, kunt u al heel snel over uw geld beschikken.

Extra zekerheid bij Kredietdigitaal
Kredietdigitaal gaat voor zekerheid. Daarom kan u bij ons een verzekering voor uw lening afsluiten. Mocht u werkloos of arbeidsongeschikt raken, dan worden de maandtermijnen van uw lening door de verzekeraar betaald. Bij onverhoopt overlijden wordt het krediet in één keer afgelost.

 

Alle pluspunten van Kredietdigitaal op een rij:

– Duidelijk overzicht van betrouwbare geldverstrekkers
– De beste voorwaarden
– De laagste rente
– Inzicht in uw maandlasten
– Beschik snel over uw geld
– Extra zekerheid

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of per mail. Via het internet zijn wij 24 uur per dag bereikbaar!

Overzicht soorten leningen

De verschillende leningen van Kredietdigitaal

Als u besluit dat u geld wilt lenen, dan kunt u kiezen uit verschillende soorten leningen. Zo is er bijvoorbeeld het doorlopend krediet, een persoonlijke lening of een senioren-krediet. Kredietdigitaal adviseert u graag en kan u precies vertellen welke lening het beste bij uw persoonlijke situatie past. Hier vindt u alle informatie over de leenvormen die wij u kunnen aanbieden.

Doorlopend krediet

Wilt u altijd beschikken over een financiële reserve? Zelf bepalen hoeveel geld u opneemt en ook wanneer? Dan is een doorlopend krediet voor u de ideale financieringsvorm. U bepaalt zelf over welk limiet u wilt beschikken en kunt de lening tussentijds aflossen. Hierdoor kan de rente en het af te lossen bedrag per maand verschillen.

De kenmerken op een rij:

– Altijd geld achter de hand
– Een kredietbedrag van minimaal €2.500 en maximaal €100.000
– Extra aflossen zonder boete
– Het afgeloste bedrag kunt u weer opnemen
– Variabele rente
– Looptijd afhankelijk van bedragen die u opneemt en aflost

Een duidelijk overzicht
Bij een doorlopend krediet betaalt u een maandelijks termijnbedrag die bestaat uit een aflossings- en een rentedeel. Dit bedrag wordt via een automatische incasso van uw rekening afgeschreven. U ontvangt per maand of kwartaal een overzicht van uw doorlopend krediet. De volgende punten worden daar op vermeld:

– Uw totale kredietbedrag
– Het bedrag dat u heeft opgenomen of terug heeft betaald
– De hoogte van de rente
– Uw opnameruimte
– De looptijd van uw lening

Vraag hier uw doorlopend krediet aan

U kunt hier uw kredietaanvraag invullen en versturen. De hoogte van het bedrag hangt af van uw wensen en financiële mogelijkheden. Kredietdigitaal stelt een verantwoorde lening voor u samen die bij u past. Hierbij houden wij rekening met zaken als uw inkomsten, lasten, kredietverleden en het doel van uw lening.

Persoonlijke Lening

Heeft u een vast bedrag nodig dat u in één keer wilt ontvangen? Wilt u deze lening in gelijke termijnen en over een vaste looptijd aflossen? Dan is de persoonlijke lening zeker iets voor u. Met deze leenvorm weet u precies wat u maandelijks terug moet betalen aan aflossing en rente. De looptijd van een persoonlijke lening varieert van 12 tot en met 120 maanden en wordt afgestemd op leeftijd, gebruik en levensduur van het te financieren object. Aan het einde van de looptijd is de lening volledig afgelost.

De kenmerken op een rij:

– Een kredietbedrag van minimaal €2.500 en maximaal €75.000
– Een vaste looptijd van minimaal 12 en maximaal 120 maanden
– Vaste rente
– Hoe langer de looptijd, hoe lager de maandlasten
– Aan het einde van de looptijd is de lening afgelost
– Aflossing via automatische incasso van uw lopende rekenin
– Lening moet afgelost zijn vóór het bereiken van uw 73ste

Altijd een vaste lage rente
Een persoonlijke lening wordt terug betaald via vaste maandelijkse termijnbedragen. Deze bedragen zijn gebaseerd op de looptijd van uw lening. De rente die u over het geleende bedrag betaalt, staat tijdens de hele looptijd vast.

Een persoonlijke lening eerder aflossen

Uiteraard is het mogelijk om uw persoonlijke lening eerder af te lossen. Maar omdat de berekening van het maandbedrag is gebaseerd op een vaste rente, wordt deze alsnog doorberekend. Kredietdigitaal vraagt u daar dan ook een extra vergoeding voor. U kunt hier de hoogte van deze vergoeding berekenen.

Vraag hier uw persoonlijke lening aan

U kunt hier uw kredietaanvraag invullen en versturen. De hoogte van het bedrag hangt af van uw wensen en financiële mogelijkheden. Kredietdigitaal stelt een verantwoorde lening voor u samen die bij u past. Hierbij houden wij rekening met zaken als uw inkomsten, lasten, kredietverleden en het doel van uw lening