De RegioBank heeft een centrale rol in Glanerbrug en bestaat al meer dan 80 jaar, een garantie op een persoonlijke dienstverlening met vertrouwde gezichten.

RegioBank, de buurtzame bank.

Met behulp van de RegioBank maakt Theussing u graag wegwijs in bankzaken. Financiële vragen worden teruggebracht tot begrijpelijke oplossingen. Heeft u naar aanleiding van een nieuwsartikel vragen? Maak dan vrijblijvend een afspraak!

  • Privérekeningen – Spaarrekeningen
  • Zakelijke rekeningen – Spaarrekeningen
  • Pin mogelijkheden, kas stortingen en opnamen
  • Internetbankieren, leningen, financieringen, Mastercard
Huub Theussing

Uw zelfstandig Adviseur

Waarom u bij RegioBank goed zit!

RegioBank is de meest klantgerichte bank! RegioBank won de Customer Centric DNA Award 2021; de grootste publieksprijs op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders zijn ze  verkozen tot meest klantgerichte bank.

Daarnaast is RegioBank ook verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland. De CustomerFirst Award voor de klantvriendelijkste bank van Nederland word uitgereikt door Smart Market Response (SAMR). De jury bestaat uit ruim 46.000 willekeurig geselecteerde consumenten.

Zakelijk Betalen

Ondernemers zijn er in alle soorten en maten. Of u nu een ZZP-er bent, een eigen winkel heeft, een adviesbureau of bestuurder bent van een vereniging of stichting. Bij RegioBank helpen wij u graag met het openen van een MKB rekening.
Met de MKB rekening van RegioBank kunt u voordelig zakelijk bankieren. Voor een vast bedrag per maand krijgt u een zakelijke bankrekening, betaalpas én Mijn RegioBank Zakelijk.

Wilt u meer informatie over de MKB rekening? Klik hier!

Zakelijk lenen

Bij RegioBank kunt u zakelijk lenen op een manier die bij u en uw onderneming past. Kies voor de Bedrijfshypotheek als u een bedrijfspand wilt kopen, (ver)bouwen of herfinancieren. Met ons Rekening-courant Krediet kunt u rood staan op uw zakelijke rekening.

Door op deze link te klikken kunt u meer lezen over zakelijk lenen.

Total Views: 45 ,